1500 ,- KR IGJEN TIL FRI FRAKT!

Den gode spekematen og tilbehøret får du hos Pølsemannen.no
Til kassen
Totalt: 0
Handlekurv / 0 produkter

Handlekurven er tom

Usikker på hvor du skal starte?
Se våre nyheter
TOTALT 0,-

Pannekaker og Multegelé med Cointreau

07.10.2011

 

 

Man behøver ikke være barn for å elske pannekaker. Med en liten enkel vri kan du lage en nydelig dessert. Her i stilig dressur med multe og høstens frukter.

 

LUFTIGE PANNEKAKER:

3 EGG

3-4 DL FARRIS

MATFLØTE, EN GOD SKVETT

4 DL HVETEMEL

2 SS SUKKER

1 TS BAKEPULVER

1/2 TS SALT

SMØR TIL STEKING

 

  1. Skill eggeplommene fra hviten. Pisk litt av hviten for hånd. Bland det våte i det tørre og få ut alle klumpene. Ha den piskede hviten i røren til slutt for ekstra luft.
  2. La røren få svelle i minst en halvtime.
  3. Stek tykke pannekaker gyldne på begge sider i smør.
  4. Server pannekakene lunkne eller kalde med forskjellige typer bær eller frukt, Fersk aprikos, bjørnebær, jordbær, blåbær, moreller med valnøtter smaker godt.
  5. Til drysses melis over bærene.
  6. Is og multegele m/Cointreau er en selvfølgelighet og haes på ved servering.

 

Oppskrifter og bilder er delt etter avtale med Romstad Gård. Dere finner flere av deres produkter her.

God fornøyelse